پنکیک با آرد جو دوسر

پنکیک با آرد جو دوسر

رسپی پنکیک با آرد جو دوسر

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه آرد جو دوسر
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای (اختیاری)
  • ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ پیمانه شیر (یا شیر گیاهی به دلخواه)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی یا کره ذوب‌شده
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل (اختیاری)

دستورالعمل:

  1. آماده‌سازی مواد خشک:

    • در یک کاسه بزرگ، آرد جو دوسر، شکر قهوه‌ای، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. آماده‌سازی مواد مایع:

    • در یک کاسه دیگر، تخم‌مرغ را با شیر، روغن گیاهی یا کره ذوب‌شده و عصاره وانیل (در صورت استفاده) هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
  3. ترکیب مواد:

    • مواد مایع را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. مراقب باشید که بیش از حد هم نزنید، زیرا ممکن است پنکیک‌ها سفت شوند. باید برخی از تکه‌های آرد کوچک باقی بمانند.
  4. پختن پنکیک‌ها:

    • یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن یا کره اضافه کنید.
    • مقداری از مخلوط پنکیک را در تابه بریزید و با پشت قاشق به شکل دایره پخش کنید. برای پنکیک‌های بزرگ‌تر، مقدار بیشتری از مخلوط استفاده کنید.
    • وقتی که روی پنکیک حباب‌های کوچکی تشکیل شد و لبه‌های آن شروع به خشک شدن کرد، آن را با استفاده از یک کاردک به آرامی برگردانید و طرف دیگر را بپزید تا طلایی و پخته شود. این کار حدود ۱-۲ دقیقه طول می‌کشد.
  5. سرو کردن:

    • پنکیک‌ها را با مربا، عسل، میوه‌های تازه یا خامه به دلخواه سرو کنید.

نکات:

  • برای طعم بیشتر، می‌توانید دانه‌های توت فرنگی، موز یا قطعات شکلات را به مخلوط اضافه کنید.
  • سایز پنکیک‌ها را می‌توانید بر اساس سلیقه خود کوچک یا بزرگ کنید.

این رسپی پنکیک با آرد جو دوسر، گزینه‌ای سالم و خوش

مزه برای صبحانه یا میان‌وعده است که به دلیل پروتئین و فیبر بالای آرد جو دوسر، گزینه‌ای مغذی نیز می‌باشد.

آرد جودوسر

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد